ΔήμοιΔήμος Βύρωνα

Κάλεσμα για συγκέντρωση ελαιόλαδου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ελιάς & ελαιόλαδου στις 25 Νοεμβρίου, και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, συγκεντρώνουν τυποποιημένα είδη ελαιόλαδου από τη δική σας κοινωνική προσφορά προκειμένου να καλύψουν άμεσα ανάγκες νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

Η συλλογή ελαιόλαδου έχει ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθεί έως και 14/12/2018 και ώρες 10:00-15:00, στο χώρο της υπηρεσίας του Δήμου, Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα).

Στόχος είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε πολίτες που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

Οι κάτοικοι της περιοχής που θα προσέλθουν να προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους.

Το μήνυμα της δημοτικής αρχής: «Κάθε προσφορά σας είναι πολύτιμη – Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μη στερηθεί κανένα νοικοκυριό το πολύτιμο αυτό ελληνικό αγαθό από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι