ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κακλαμάνης: Ο Βενιζέλος δεν θα είναι σε καμία λίστα της ΝΔ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εθνικές εκλογές τόνισε με απόλυτη βεβαιότητα ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε ερώτηση για το αν ο κ. Βενιζέλος θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, μετά τη σύγκρουση του με την Φώφη Γεννηματά, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

«Δεν πρόκειται να μπει σε κανένα ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η απάντηση είναι “όχι” και δεν είναι προσωπική απάντηση. Για να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο Open.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κακλαμάνης δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο, για το τι συμβαίνει μέσα στο ΚΙΝΑΛ. Είναι άλλο κόμμα, έχει δικά του προβλήματα και πολιτικές διεργασίες. Είναι απρεπές να κάνω το οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Την ίδια ώρα, κύκλοι της ΝΔ, σε σχετική ερώτηση από το protothema.gr επισήμαναν ότι δεν σχολιάζουν τις εξελίξεις σε άλλα κόμματα, ενώ στην ευθεία ερώτηση αν ο κ.Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, η απάντηση ήταν «φυσικά όχι».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα