ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ηράκλειο Κρήτης: Βίντεο-σοκ με οδηγό και θύμα έναν σκύλο – 40.500 € πρόστιμο

«Θεώρησα ότι ο σκύλος είχε φύγει από τη μέση του δρόμου», ισχυρίζεται η 63χρονη Ρωσίδα που τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή Πατέλες, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για μία βιοπαλαιστή, που εργάζεται σε Δομή Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στο άτυχο ζώο, το οποίο χειρουργήθηκε και είναι εκτός κινδύνου.

Μένει στην περιοχή και οδηγούσε στον δρόμο για το σπίτι της. Όπως είπε, είδε τον σκύλο, έκοψε ταχύτητα, όμως θεώρησε ότι ο σκύλος είχε φύγει από τη μέση του δρόμου και μπορούσε να περάσει χωρίς να τον χτυπήσει. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε, ο σκύλος δεν είχε απομακρυνθεί, όπως η ίδια ισχυρίζεται ότι πίστευε.

Της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και στο άκουσμα του ύψους του προστίμου, η γυναίκα κατέρρευσε.

Εμφανίζεται συντετριμμένη, αισθάνεται πως στιγματίστηκε από το άτυχο περιστατικό, ενώ σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, πανικοβλήθηκε, γι’ αυτό και έφυγε από το σημείο.

 

Το σοκαριστικό βίντεο

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα