ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Ηράκλειο Αττικής: Οικονομικότερη θέρμανση σε όλους!

Τις προοπτικές για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου εξέτασαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος και οι υπεύθυνοι της ΕΔΑ Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάμπαλος κατά την συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο με τους υπευθύνους της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Γιάννη Ντρούκα και Χρήστο Χασαπόπουλο, ζήτησε και έγινε αποδεκτό από την εταιρεία, στην επικείμενη επέκταση του δικτύου, όλα τα δημοτικά κτίρια αλλά και τα σχολεία του Δήμου, να συνδεθούν με το φυσικό αέριο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα μπορεί όλη η εκπαιδευτική κοινότητα να έχει αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη θέρμανση.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικήςο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής εξέφρασε την άποψη ότι το φυσικό αέριο ως εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης θα μπορεί να προσφέρεισε όσους Ηρακλειώτες το επιλέξουνθέρμανση με οικονομικότερο τρόπο.

Για τον λόγο αυτό, ζήτησε από την εταιρεία να ενημερωθεί επισήμως για την επέκταση του Δικτύου στην πόλη του Ηρακλείου, ώστε ο Δήμος να εκπονήσει έναν σχεδιασμό τεχνικών έργων που θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους Ηρακλειώτες επιλέξουν για θέρμανση το φυσικό αέριο, να μπορούν να ενταχθούν εύκολα και γρήγορα στο δίκτυο.

Παραλλήλως, συζητήθηκε η παραχώρηση χώρου για εγκατάσταση σταθμού διανομής.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας από την πλευρά τους τόνισαν ότι όσοι δημότες του Ηρακλείου ενδιαφέρονται να βάλουν φυσικό αέριο στο σπίτι τους ή στην επιχείρησή τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να καταθέσουν μία αίτηση στην Εταιρία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό, θα μπορούν να έχουν οι δημότες στην ιστοσελίδα της edaattikis.gr.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι