ΕπικαιρότηταΚόσμος

Ινδία: Τρία χρόνια καραντίνα: Κλειδώθηκε με τον 10χρονο γιο της για να μην κολλήσουν κορωνοϊό

Μια 34χρονη μητέρα έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για… τρία χρόνια, μαζί με τον 10χρονο γιο της, για να μη μολυνθεί από τον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για την 34χρονη Μουνμούν Μαϊχί η οποία για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, επέλεξε να εγκλωβιστεί για τρία χρόνια σε ένα διαμέρισμα λίγων τετραγωνικών μαζί με το παιδί της στην επαρχία Χαριάνα της Ινδίας.

Τελικά, απεγκλωβίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Η 34χρονη φοβόταν τόσο πολύ τον ιό, που όταν ο σύζυγός της Σουγιάν Μαϊχί βγήκε κάποια στιγμή από το σπίτι στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας δεν τον άφησε να ξαναμπεί σε αυτό.

Έχοντας ταλαιπωρηθεί απίστευτα από όλη αυτή την ιστορία ο Σουγιάν -ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός σε ιδιωτική εταιρεία- απευθύνθηκε για βοήθεια στην αστυνομία που αρχικά δεν τον πίστεψε.

Ύστερα από την επιχείρηση απεγκλωβισμού, οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι γεμάτο σκουπίδια, αποφάγια και τους τοίχους ζωγραφισμένους από τον 10χρονο που δεν είχε άλλο τρόπο για να αξιοποιήσει τον χρόνο του.

Η 34χρονη δεν πετούσε τα σκουπίδια γιατί θα έπρεπε να βγει εκτός σπιτιού και κινδύνευε από τον κορωνοϊό.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Σουγιάν τους πήγαινε τρόφιμα, τα οποία άφηνε έξω από την πόρτα, για να καταφέρουν να επβιώσουν. Αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό, όπως φάνηκε, για να κάνει τη σύζυγό του να του ανοίξει την πόρτα του σπιτιού τους.

Οταν οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για να δώσουν τέλος στον εφιάλτη του αγοριού, διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση.

Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση πανικού λόγω της Covid-19 και πίστευε ότι ο γιος της θα πέθαινε αν έβγαινε από το σπίτι.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο και νοσηλεύονται για θεραπεία στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα