Αρχική

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ κ. ΣΑΜΑΡΑ;

alt

Ουδείς εμποδίζει οποιονδήποτε πολίτη αυτής της χώρας να εκφράζει την όποια γνώμη του ελεύθερα. Μόνο που όταν...

Περισσότερα...

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ 10% ΚΑΙ... ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!

altΔιαβάζω: "Πλεονάζον προσωπικό κρίθηκαν μέσω αξιολόγησης του υπουργείου Εσωτερικών 4.933 υπάλληλοι των Δήμων, τους οποίους θα πλήξει το επόμενο κύμα κινητικότητας, ενώ από αυτούς μόνο 1.210 μπορούν να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις", στο άρθρο της έγκριτης συναδέλφου Τάνιας Γεωργιοπούλου στην "Καθημερινή".

Οπως σημειώνεται στην εφημερίδα, κριτήρια ήταν το ποσοστό των υπαλλήλων ανά κατοίκους, το κόστος της μισθοδοσίας σε σχέση με τα έσοδα κ.ά., ενώ από τη μελέτη εξαιρέθηκαν 53 Δήμοι με πληθυσμό κάτω των 6.000 κατοίκων, οι οποίοι ήδη λειτουργούν οριακά.

"Σύμφωνα με τη μελέτη αξιολόγησης, στους 16 Δήμους της χώρας που έχουν πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων διαμένουν 2.887.179 πολίτες, ενώ στις υπηρεσίες των αντίστοιχων Δήμων (κεντρικές υπηρεσίες και ΝΠΔΔ) εργάζονται 26.681 υπάλληλοι εκ των οποίων οι 1.263 αποτελούν πλεονάζον προσωπικό.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων με πληθυσμό 664.612 κατοίκους διαθέτει συνολικά 7.522 υπαλλήλους (μόνιμο και έκτακτο προσωπικό) εκ των οποίων οι 752 αποτελούν πλεονάζον προσωπικό.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, 367 άτομα πρέπει να βγουν σε διαθεσιμότητα σε σύνολο 3.673 εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου που έχει πληθυσμό 324.766.

Πλεονάζον προσωπικό έχει επίσης ο Δήμος Πειραιά. Εκτιμάται ότι σε σύνολο 1.553 εργαζομένων στον Δήμο πρέπει να βγουν σε διαθεσιμότητα 155 υπάλληλοι, ενώ ο συνολικός πληθυσμός του Δήμου είναι 162.084.

Περισσότερους υπαλλήλους, συγκεκριμένα 100 σε σύνολο 1.496 εργαζομένων, έχει και ο Δήμος Ρόδου με συνολικό πληθυσμό 152.538 κατοίκους.

Ο Δήμος Λάρισας έχει 38 άτομα πλεονάζον προσωπικό σε σύνολο 1.454 εργαζομένων και με πληθυσμό 161.339 κατοίκους και ο Δήμος Αχαρνών 21 άτομα πλεονάζον προσωπικό σε σύνολο 920 εργαζομένων, με πληθυσμό 105.401 κατοίκους.

Αντίθετα, ο Δήμος Περιστερίου έχει ανάγκη περισσότερου προσωπικού, συγκεκριμένα 104 επιπλέον άτομα (σύνολο εργαζομένων 1.041 και σύνολο κατοίκων 137.129), ο Δήμος Χανίων έχει 71 άτομα λιγότερο προσωπικό από ό,τι κρίνεται αναγκαίο για τη λειτουργία του (σύνολο εργαζομένων 711 και σύνολο κατοίκων 116.154), ενώ ο Δήμος Πατρέων χρειάζεται 63 ακόμα άτομα προσωπικό (σύνολο εργαζομένων 1.547 και σύνολο κατοίκων 214.336).

Στην ομάδα των Δήμων που έχουν πληθυσμό από 50.000 - 100.000 κατοίκους ανήκουν συνολικά 50 Δήμοι, οι οποίοι έχουν 1.200 άτομα πλεονάζον προσωπικό.

Παραλλήλως, υπάρχει και η ομάδα των 70 Δήμων που έχουν πληθυσμό από 25.000 έως και 50.000 κατοίκους.

Μεταξύ άλλων, πλεονάζον προσωπικό έχουν οι Δήμοι Φυλής (86) Ασπροπύργου (60), Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης (58), Μοσχάτου - Ταύρου (55), Κω (49), Παπάγου - Χολαργού (43) Ηρακλείου Αττικής (42), Κεφαλλονιάς (40).

Το συνολικό πλεονάζον προσωπικό γι' αυτήν την ομάδα των Δήμων, είναι 1.039 άτομα".

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Τι έχω να γράψω σε ένα portal όπως αυτό, που ασχολείται "ολημερίς κι ολονυχτίς" με την Τοπική Αυτοδιοίκηση; 

ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ 10% ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝ) ΔΗΜΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ 10%!

ΟΥΤΕ ΤΟ 5%, ΟΥΤΕ ΤΟ 15% Η 20%, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ 10%...

ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΜΕΛΕΤΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ...

Ξεκάθαρα πράγματα...

ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ (Από το Editorial στην 1η σελίδα)

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η΄ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ... ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ;

altΕίναι τουλάχιστον αστεία η εικόνα κυβερνητικών προσώπων να βγαίνουν στα Μ.Μ.Ε. με εκείνο το αυστηρό ύφος και να δηλώνουν ότι δεν είναι δυνατόν κάποιοι, το κέντρο της Αθήνας, τη «βιτρίνα» της πρωτεύουσας μίας ευρωπαϊκής χώρας, να την αποκλείουν επειδή θέλουν απλώς να διαδηλώσουν.

«Με την προοπτική μίας διαδήλωσης, δεν γίνεται 100-150 άτομα να κυριαρχούν στο κέντρο και να κόβουν την Αθήνα στη μέση σε βάρος των υπολοίπων πολιτών και κυρίως των εμπορικών επιχειρήσεων. Δεν μπορεί κάθε τόσο με το πρόσχημα μίας συγκέντρωσης το κέντρο να κλείνει και να στερεί από έσοδα τις επιχειρήσεις και κατ' επέκταση το κράτος», λένε και ξαναλένε.

Το θέμα δεν είναι τι λένε, αλλά το ότι δεν ντρέπονται. Δεν κοκκινίζουν. Δεν αισχύνονται που κοροϊδεύουν κατάμουτρα εκατοντάδες επιχειρηματίες που, πράγματι, ταλαιπωρούνται και τα βγάζουν πέρα δύσκολα.

Και αυτό διότι όταν πρόκειται να έρθει στην Αθήνα κάποιο… σημαίνον στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ενωσης ή των Η.Π.Α., το κέντρο όχι μόνο κλείνει, όχι μόνο στερούνται πελατείας τόσες επιχειρήσεις, αλλά είναι κυριολεκτικά άβατο.

Και δεν γίνεται μονάχα μία, δύο, τρεις ή τέσσερις φορές, αν και δεν θα 'πρεπε ούτε μία. Γίνεται πολύ συχνά: Οταν έρχεται η… μαντάμ Μέρκελ, όταν έρχεται ετούτος με το… γλυκό όνομα… Βόλφγκανγκ (Σόιμπλε), όταν έρχεται ο Ρομπάι, ο Σουλτς, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, οι επικεφαλής και μη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όταν γίνεται το Ecofin στο Ζάππειο, όταν αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα η Ελληνική Προεδρία στην Ευρώπη, όταν… τελειώνουν τα καθήκοντά της με τελετές λήξης, όταν… ξανάρχεται η Μέρκελ κ.ο.κ.

Το μετρό κλείνει από τη 1 το μεσημέρι σε τέσσερις σταθμούς και λίγο αργότερα σε επτά, η Αθήνα θυμίζει φρούριο, παντού κυριαρχούν οι κλούβες των ΜΑΤ και κάπου 5 με 6.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός.

Κατά σύμπτωση (δεν εξηγείται αλλιώς) οι κυβερνώντες εκτιμούν πως όλες αυτές τις φορές η ελληνική οικονομία και ο εμπορικός κόσμος υπομένουν τα πάντα με ευχαρίστηση! Πρόβλημα κανένα.

Ωστόσο… όλα κι όλα.

Αμα κάνει καμιά διαδήλωση μία οργάνωση ή δεν ξέρω ποιος άλλος, δέχεται τα οργανωμένα πυρά των τόσο ευαίσθητων καημενούληδων βουλευτών και βολευτών, που τους πνίγει το δίκιο, σε σημείο να τονίζουν πόσο επώδυνο είναι για την πατρίδα, τον τουρισμό και το ελληνικό εμπόριο να κλείνουν οι δρόμοι.

Μας δουλεύουν;

Μάλλον μας... επεξεργάζονται!

Και φυσικά, τα περίφημα παπαγαλάκια (αγαπημένοι «συνάδελφοι» που φουσκώνουν σαν τα παγώνια γλείφοντας ασύστολα τους εκδότες τους και τα όποια συμφέροντά τους για μία θεσούλα ή ένα μικροπρονόμιο) κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε απολύτως.

Συντριπτική μειοψηφία ασφαλώς, που βρωμίζουν έναν  ολόκληρο χώρο χιλιάδων συνεπέστατων, εξαιρετικά χαμηλαμειβόμενων επαγγελματιών.

Ετσι όμως λειτουργεί ένα ολόκληρο σύστημα.

Και εάν μπορώ (που δεν μπορώ…) να κατανοήσω την αντίδραση αυτή από τους βουλευτές της συμπολίτευσης ή τους υποψηφίους δημάρχους που προκλητικά κάνουν ότι δεν ενοχλούνται από καμία Μέρκελ αλλά μόνο από μερικούς διαδηλωτές, αναρωτιέμαι αυτός ο ελληνικός λαός, ο λαός της Αθήνας, τι ακριβώς κάνει;

Οι έμποροι και οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό, τι ακριβώς εκτιμούν;

Οι Σύλλογοί τους, οι συνδικαλιστές τους, γιατί δεν αντιδρούν στην εικόνα αυτή;

Χάνουν εισοδήματα μόνο όταν κάποιοι διαδηλώνουν και δεν χάνουν τις δεκάδες ημέρες που το κέντρο μαραζώνει από το κλείσιμο που επιβάλλουν οι κυβερνώντες;

Για να εξηγούμαι, αν και διόλου με ενοχλεί να… παρεξηγηθώ:

Στη διαδήλωση έχουν δικαίωμα όλοι οι πολίτες.

Για να υποστηρίξουν το ψωμί τους, την οικογένειά τους, την αξιοπρέπειά τους, την πατρίδα τους, την απελευθέρωση της τιμής της φέτας, τα τρόλεϊ να γίνουν πράσινα, τα τρίγωνα να γίνουν τετράγωνα. Τα πάντα. 

Δικαίωμα έχουν, ακόμη κι αν είναι μία ή δύο χούφτες άνθρωποι.

Δικαίωμα ΔΕΝ έχουν, να κλείνουν τους δρόμους.

ΔΕΝ έχουν.

Μπορούν στις άκρες, στα πεζοδρόμια, στις πλατείες, να διαδηλώνουν ελεύθερα, ακόμη κι αν έχουν έρθει στην Αθήνα ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Ολάντ και ο… Ρονάλντο μαζί.

Πότε μπορούν να κλείνουν τους δρόμους;

Στις μεγάλες πορείες που οργανώνουν τα μεγάλα Συνδικάτα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όπου οι διαδηλωτές είναι χιλιάδες και φυσικά με τον όγκο και τον παλμό τους επιδιώκουν να στείλουν μηνύματα προς την εκάστοτε κυβέρνηση και την πολιτική της.

Και (φυσικά) στις πορείες όπως αυτή του Πολυτεχνείου, όπου η κυριαρχία των διαδηλωτών επιβάλλεται και είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Αλλο αυτό όμως, και διαφορετικό να γίνεται οχυρό η πρωτεύουσα ενός υποτίθεται σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους εξ αιτίας της ολικής ανικανότητας ενός υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ. να διαφυλάξουν τους ρυθμούς μίας πόλης.

Ερωτώ: Στα διεθνή Μ.Μ.Ε. η εικόνα μίας πόλης με διαδηλώσεις είναι… αντιτουριστική, αλλά μίας πόλης-φάντασμα δεν είναι;

Αστεία πράγματα.

Να πάψουν λοιπόν να μας ταίζουν… σανό οι κυβερνώντες. Η, εφ' όσον εξακολουθούν να το κάνουν, να μην το τρώμε.

Δεν γίνεται αλλιώς.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Μία.

Και δεν αλλάζει.

ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ (Από το Editorial στην 1η σελίδα)

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΙΛΙΦΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ. ΠΟΛΥ...

Εκοιμήθη την Κυριακή, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας του 2014, ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Κιλίφης της Ιεράς Μονής Πεντέλης.

Ενας πραγματικός παπάς, που πάλευε μέσα στην κοινωνία υπερασπιζόμενος με πάθος την Πίστη στον Θεό, αλλά ποτέ δεν ήθελε να βρίσκεται μακριά από τις ανησυχίες, τις αγωνίες και τα καθημερινά προβλήματα του ανθρώπου. 

Πάντοτε με ανοικτό μυαλό, έκανε κάθε προσπάθεια να πλησιάσει τους νέους, ήταν πρόθυμος να ακούσει με προσοχή τους προβληματισμούς τους και μπορούσε να κατανοήσει τη σύγχρονη εποχή με τις όποιες απαιτήσεις τους.

Ηταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

Δεν δίσταζε να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα στον χώρο της Ελλαδικής Εκκλησίας και διέδιδε τη Διδασκαλία του Ευαγγελίου με σεβασμό.

Και ο λόγος του...

Αυτός ο απλός και συνάμα υπέροχος λόγος, που γινόταν κατανοητός σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, μάζευε κοντά του όλα τα κρυμμένα βάσανα και τα μικρά ή μεγάλα μυστικά που όλοι μας κουβαλάμε.

Γι' αυτό ήταν πολύ αγαπητός: σε αντίθεση με ένα πλήθος ιερωμένων που δυστυχώς είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ να τιμήσουν το ράσο τους, ο απλός κόσμος έβλεπε έναν παπά να ταυτίζεται με τη ζωή και τα προβλήματά της, χάρη στην αγνότητα του χαρακτήρα του και το ενδιαφέρον που έδειχνε για τα απλά, τα λιτά και τα καθημερινά.

Ο ίδιος δεν πίστευε στην απόλυτη τυπολατρεία, όσο στην ουσία των πραγμάτων.

Είχε βαθύτατη αγάπη και προσήλωση στον Θεό, εξέπεμπε μία ιδιαίτερη καλοσύνη και είχε απαγορεύσει στην έπαρση έστω και να τον πλησιάσει. 

Σπουδαίος, ταπεινός υπηρέτης της Εκκλησίας και του ποιμνίου του, αποτελούσε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ένα πραγματικό αποκούμπι για όσους "διψούσαν" να ακούσουν τον σύγχρονο λόγο του.

Ο Παντοδύναμος τον κάλεσε κοντά του σε ηλικία 86 χρόνων, για να τον τοποθετήσει στους εκλεκτούς του.

Σε εκείνους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στις διδαχές του Μεγάλου Δασκάλου και τις εφάρμοσαν με γνώμονα την Αγάπη, την Αλληλεγγύη, την ανιδιοτελή Προσφορά και τον Σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Φυσικά, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ, υπεράσπιζε με πάθος τις απόψεις του, ενώ άφησε πίσω του μεγάλο συγγραφικό έργο.

Γεννήθηκε στο Αίγιο το 1928 και το 1952 συνεργάστηκε, και κατόπιν έγινε μέλος, της Αδελφότητας Θεολόγων "Η Ζωή" και το 1960 της Αδελφότητας Θεολόγων "Ο Σωτήρ", απ' όπου και αποχώρησε το 1972 για να γίνει μοναχός στην Ιερά Μονή Πεντέλης, στην οποία έμεινε μέχρι τον θάνατό του.

Ηταν τακτικό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, της Ενωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, της Πανελλήνιας Ενωσης και του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2000, βραβεύτηκε από την Ενωση Ελλήνων Λογοτεχνών με το βραβείο Α' τάξεως και το Χρυσό Μετάλλιο, για τη λογοτεχνική και την εν γένει προσφορά του στα γράμματα, αλλά και στην κοινωνία.

Η Σύγκλητος της Ακαδημίας Φλωρεντίας, Τεχνών, Λογοτεχνίας, Επιστημών, Εργασίας και Θεάματος, στις 24 Νοεμβρίου 2001, τον ανακήρυξε Επίτιμο Ακαδημαϊκό με χρυσό Μετάλλιο, "Για την ένθερμη και γενναιόδωρη συμβολή του στην επιβεβαίωση των υψηλότερων ιδανικών της ζωής, για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό".

Αληθινός αγωνιστής της ζωής, είχε μία μεγάλη αδυναμία: την ΑΕΚ!

Λάτρης του ιστορικού Συλλόγου, δεν πέρασε ούτε μία ημέρα χωρίς να σκεφτεί την αγαπημένη του ομάδα, για την οποία ήταν ιδιαιτέρως υπερήφανος.

Ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Κιλίφης, αυτός ο γλυκύτατος και καλοκάγαθος άνθρωπος, θα μας λείψει. Πολύ...

ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ (Από το Editorial στην 1η σελίδα)

ΔΗΜΟΙ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΥΠ.ΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ
ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΙΓΙΝΗΣ
ΑΛΙΜΟΥ
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΑΧΑΡΝΩΝ
ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΒΥΡΩΝΑ
ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΛΙΟΥ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΚΡΩΠΙΑΣ
ΚΥΘΗΡΩΝ
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
ΜΕΓΑΡΕΩΝ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΟΡΟΥ
ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΣΠΕΤΣΩΝ
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
ΥΔΡΑΣ
ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ
ΦΥΛΗΣ
ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΩΡΩΠΟΥ
Διαφήμιση

Ζώδια


 
Διαφήμιση
Διαφήμιση