ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ίλιον: Προφυλακίζονται 3 ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Σε φυλακή ανηλίκων οδηγούνται 3 ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικους όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας. Ωστόσο οι εξηγήσεις που έδωσαν δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ανηλίκων και οδηγούνται στη φυλακή.

Οι υπόλοιποι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία, συναινώντας στην κράτηση τους για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την Τρίτη.

Το σπίτι της φρίκης

Το σπίτι όπου γίνονταν οι βιασμοί είναι μια εγκαταλελειμμένη κατοικία, η οποία αποτελείται από ένα δωμάτιο και ένα μπάνιο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Star, ήταν βρώμικη και περιείχε έναν καναπέ, απομεινάρια φαγητού πάνω στο τραπέζι, ένα κάθισμα αυτοκινήτου, ένα κράνος, τασάκι γεμάτο αποτσίγαρα, σπασμένες χειροπέδες.

Σε αυτό το κολαστήριο φέρεται να ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους οι ανήλικοι εις βάρος του ανήλικου μαθητή του Λυκείου. Οι δράστες είχαν κάνει στέκι τους το εγκαταλελειμμένο σπίτι και εκεί φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα.

Σαν να μην έφθανε αυτό, διακινούσαν βίντεο και φωτογραφίες από τις κτηνωδίες τους με σκοπό τον εξευτελισμό του ανηλίκου, μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο Star, διακινούσαν τα αποτρόπαια βίντεο ακόμη και σε σχολεία άλλης περιοχής.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα