ΔήμοιΔήμος Πεντέλης

Η «Συμπολιτεία» στην Κοπή Πίτας της Ενωσης Γονέων Πεντέλης

Η Ένωση Γονέων Μελισσίων-Νέας Πεντέλης-Πεντέλης στις 15 Φεβρουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η Δημοτική Κίνηση «Συμπολιτεία», σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει ότι εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Καλλιανιώτη, τον πρώην αντιδήμαρχο και αντιπρόεδρο της Πολιτικής Γραμματείας Γιώργο Καρβουνάκη, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΣΠΑΠ Βλάσση Σιώμο, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Σταυρόπουλο, τον τοπικό σύμβουλο Μελισσίων Νίκο Δροσάτο, την πρώην τοπική σύμβουλο Νέας Πεντέλης Μαρία Λάσκαρη.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται:

“Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Καλλιανιώτης απηύθυνε χαιρετισμό μιλώντας για την ανάγκη συνεργασίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων Γονέων, Ένωσης γονέων και εκπαιδευτικής κοινότητας στην κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων.

Τόνισε ότι η παιδεία είναι ένας χώρος που δεν επιτρέπονται στείρες αντιπαραθέσεις, αλλά επιβάλλεται η συνεργασία προς όφελος των παιδιών. Την ουσία αυτής της τοποθέτησης για την παιδεία, ούτε κατάλαβε, ούτε συμμερίζεται η εγωπαθής Διοίκηση του Δήμου.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Δήμος εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο δεν γίνεται καμία αναφορά στους εκπροσώπους της «Συμπολιτείας», ούτε στην παρουσία του Αντώνη Φειδοπιάστη και του Περιφερειακού Σύμβουλου Φώτη Χρυσικού. Ωσάν στην εκδήλωση να ήταν μόνος του ο κ. Στεργίου και η παράταξή του”.

Και το δελτίου Τύπου καταλήγει ως εξής:

“Για άλλη μία φορά η Διοίκηση Στεργίου αποδεικνύει περίτρανα την εμπάθεια με την οποία λειτουργεί και αντιλαμβάνεται το ρόλο της Αυτοδιοίκησης.

Με μοναδικό μέλημα την προβολή του, ο κ. Στεργίου επιμένει στην προσπάθειά του να παρουσιάζει και διαμορφώνει τα γεγονότα, ανάλογα με τις επιθυμίες του και τις ανά καιρούς συμμαχίες και αντιπαλότητές του”.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι