ΔήμοιΔήμος Μεταμόρφωσης

Η “Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση” για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” Βασίλης Καραβάκος

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση ευχαριστεί θερμά τους 1.539 ψηφοφόρους που τη στήριξαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι 2,5% πάνω από το αντίστοιχο των προηγουμένων εκλογών, με αύξηση των ψηφοδελτίων κατά 367.

Αυτό το αποτέλεσμα μάς φέρνει στην τρίτη θέση, με εκλογή 3 δημοτικών συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση θα συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε το 2013, με στόχο τη λειτουργία του Δήμου της Μεταμόρφωσης προς όφελος των κατοίκων του, την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών, την προστασία του δημόσιου χώρου, σε συνθήκες διαφάνειας, λαϊκής συμμετοχής και δημοκρατίας.

Η στάση μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καθορίζεται από τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, με αυτονόητη συμπεριφορά την στήριξη των θετικών προτάσεων και ενεργειών και την καταψήφιση των αρνητικών.

Σήμερα έχουμε μπροστά μας την εκλογή του Β’ γύρου.

Οι δυο δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν έχουν σημαντικά διαφορετικά προγράμματα και φιλοσοφία από εμάς και έχουν κριθεί στην πράξη: Στη διοίκηση οι μεν, στην αντιπολίτευση οι δε.

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αντιπαρατέθηκε σε σημαντικά ζητήματα μαζί τους, ιδιαίτερα στα ζητήματα προοπτικής της Μεταμόρφωσης, στα ζητήματα διαφάνειας, διαχείρισης και δημοκρατίας, σε όλη τη διάρκεια της απελθούσας 5ετιας.

Οι ψηφοφόροι της Συμμαχίας Πολιτών μπορούν ελεύθερα και χωρίς κάποια καθοδήγηση να κάνουν την επιλογή τους για τη στάση που θα κρατήσουν στον δεύτερο γύρο.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι