Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Η Ρένα Δούρου εγκαινίασε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ξεκίνησαν οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ανανεωμένο Πεδίον του Αρεως, που θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, με δωρεάν είσοδο.

Στη μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους έδωσαν το παρών η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, Πολιτισμού Εύη Αποστολάκη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Πάρκων και Αλσών Βασιλική Λάσκαρη, καθώς και η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη.

Η περιφερειάρχης και η γενική γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών – Μελών της Ε.Ε. Κατερίνα Καντεράκη, εγκαινίασαν και εφέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Πεδίον του Αρεως, το οποίο λειτουργεί από την προηγούμενη εβδομάδα, περιηγήθηκαν στους χώρους, μετείχαν σε δραστηριότητες και μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

«Είμαστε όλοι εδώ, εμείς που με πείσμα πιστέψαμε ότι το πάρκο μπορεί να αλλάξει και με σκληρή δουλειά το αλλάξαμε».

Η Ρένα Δούρου, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της επεσήμανε:

«Δίνουμε σήμερα το παρών εδώ στο γιορτινό Πεδίον του Αρεως.

Για πέμπτη χρονιά, κάνουμε το πάρκο χώρο γιορτής, μουσικής, ψυχαγωγίας, πολιτισμού.

Και είμαστε όλοι εδώ, εμείς που με πείσμα πιστέψαμε ότι το πάρκο μπορεί να αλλάξει και με σκληρή δουλειά το αλλάξαμε.

Και σήμερα είμαστε όλοι εδώ με τους συμπολίτες μας για να χαρούμε με τις ξεχωριστές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι δούλεψαν και δουλεύουν σήμερα και όλες τις μέρες του χρόνου για το αποτέλεσμα αυτό.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

 

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής