Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει τον δρόμο Ευξεινούπολη – Νεοχωράκι – Νεράιδα – Ανθότοπος

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες βελτίωσης της ασφάλειας του οδικού κυκλώματος  του όρους Οθρυς στην Μαγνησία.

Συγκεκριμένα σε τμήματα συνολικού μήκους 7 χλμ. του δρόμου Ευξεινούπολη – Νεοχωράκι – Νεράιδα – Ανθότοπος, υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης πρανών, καθαρισμού ερεισμάτων, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης.

To επόμενο διάστημα, αναμένεται να γίνουν οι εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης της κατακόρυφης σήμανσης της οδού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει με έργα να αποκαθιστά και να βελτιώνει τις υποδομές που καταστράφηκαν από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα Ιανός», τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, ακολουθούμε το δόγμα “Build Back Better”. Δηλαδή έχουμε μια στρατηγική στόχευση, ώστε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο μελλοντικούς κινδύνους από την κλιματική αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία στο εξής, όπως αποδεικνύει η ζώσα πραγματικότητα, εκδηλώνονται όλο και πιο συχνά και απρόβλεπτα», επισήμανε στην δήλωσή του ο κ. Αγοραστός.

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Γ. Ζιμπίδης: Εξι εκατομμύρια ευρώ πιστώθηκαν για τη στήριξη των καλλιεργητών Α.Μ. και Θράκης

Σε ενημέρωση προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ...

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας