Περιφέρεια ΗπείρουΠεριφέρειες

Η Περιφέρεια Ηπείρου στην Εκθεση “Philoxenia”

Για 9η συνεχή χρονιά, η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Εκθεση “Philoxenia”, που διοργανώνεται από 9 έως και 11 Νοεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της Δήμους, φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση, που είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδος και στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 110 Host Byers απ’ όλο τον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου ως συνεκθέτες, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους στο email: i.markoula@php.gov.gr το αργότερο ως τη Δευτέρα 22-10-2018.

Eπιπλέον, οι επαγγελματίες τουρισμού, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Hosted Buyers της PHILOXENIA, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στα B2B MEETINGS στη διοργανώτρια εταιρεία, στο email:philoxenia@helexpo.gr ως τη Δευτέρα 22-10-2018.

Το ύφος των περιπτέρων της περιφέρειας Ηπείρου είναι λιτό -χωρίς καμιά περιττή διακόσμηση και δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο, δικές του κατασκευές, φωτογραφίες οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Οι Δήμοι, τα επιμελητήρια και οι επαγγελματικές ενώσεις, παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής τους.

Επίσης, ως την Τετάρτη 24-10-2018 και ώρα 12:00 μμ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν στην υπηρεσία στο Τμήμα Τουρισμού διαφημιστικό υλικό, για να διανεμηθεί στην έκθεση από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Το Υπ. Υποδομών θα ενισχύσει την Περιφ. Δ. Μακεδονίας για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που ...

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Ηπείρου