Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Η Περιφέρεια Αττικής στο Μόναχο

Στη Διεθνή Καταναλωτική Εκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food & Life 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, μετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής, με στόχο την προβολή και την προώθηση του αγροτοδιατροφικού της τομέα.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις και παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και επεξεργασία ποιοτικών αγροτοδιατροφικών προϊόντων, με επιδότηση της συμμετοχής τους κατά 60%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο και αποτελεί τη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση (B2C) τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, στην οποία λαμβάνουν μέρος αποκλειστικά παραγωγοί και εταιρείες με προϊόντα και σπεσιαλιτέ ανώτερης γευστικής ποιότητας, μη βιομηχανοποιημένα, μη γενετικά τροποποιημένα, καθώς και με βιολογικά προϊόντα.

Εάνι χαρακτηριστικό ότι κατά κύριο λόγο απευθύνεται  στον τελικό καταναλωτή, αλλά την επισκέπτονται και εμπορικοί επισκέπτες από εταιρείες χονδρικής, μικρές αλυσίδες, εστιατόρια κ.ά.

Η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής