Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-ΘράκηςΠεριφέρειες

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στην Εκθεση “Anuga”

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχει εφέτος για πρώτη φορά στην Εκθεση “Anuga”, με δικό της αυτόνομο περίπτερο.

H Anuga αποτελεί αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως και διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας.

Το 2013, η Περιφέρεια ΑΜΘ συμμετείχε στην έκθεση ως φιλοξενούμενη στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, στο οποίο φιλοξενήθηκαν ταυτόχρονα πολυάριθμοι εκθέτες, εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων και περιφερειών, με τη γενική ένδειξη «Taste like Greece».

Στην Anuga 2017, η Περιφέρειά δεν είναι φιλοξενούμενη, δεν πλαισιώνει μια μεγαλύτερη, εθνική αποστολή που περιλαμβάνει εκατοντάδες εκθέτες και δεκάδες διαφορετικούς φορείς, αλλά παίρνει μέρος στην Εκθεση αυτοδύναμα, με αποκλειστικά δικό της περίπτερο.

Με αυτόν τον τρόπο, η Περιφέρεια επιτυγχάνει μια διακριτή και στοχευμένη παρουσία που έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αποτελεσματική, καθώς:

• Διοργανώνουν οι ίδιοι τις απευθείας επαφές μεταξύ των εκθετών και των επιχειρηματιών με προγραμματισμένα ραντεβού

• Προβάλλουν την Περιφέρεια αυτόνομα μέσα από την καταχώρησή της στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της Εκθεσης

• Αποκτούν τεχνογνωσία και εμπειρία στην αυτόνομη συμμετοχή σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις

Η προώθηση των αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειάς είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητές τους και πού θα έχει επιτυχία μόνο κάνοντας τα πράγματα διαφορετικά και καλύτερα από ό,τι γίνονταν στο παρελθόν.

 

Προτεινόμενα