Περιφέρεια Βορείου ΑιγαίουΠεριφέρειες

Η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “Εμείς για το Αιγαίο”

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λέσβου, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο».

Η Χριστιάνα Καλογήρου μιλώντας στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στην πολιτική αντίληψη και στη φιλοσοφία δράσης του συνδυασμού, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι η κάθε υποψήφια και ο κάθε υποψήφιος από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθεί στο μέλλον, πρέπει να έχει ως οδηγό ότι είναι υπηρέτης των συμπολιτών του.

Ακολουθεί η τοποθέτηση της Χριστιάνας Καλογήρου:

Σας καλωσορίζω στην πρώτη μας αυτή συνάντηση. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Για τη συμμετοχή σας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα.

Στις 26 Μαΐου κλείνει ένας κύκλος, ένας κύκλος πέντε σχεδόν χρόνων.

Προσπάθειας, δουλειάς, δυσκολιών, επιμονής, αποτελέσματος. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. Θα αποτιμηθεί από τους συμπολίτες μας στις 26 Μαΐου.

Είμαστε εδώ για να θεμελιώσουμε έναν νέο κύκλο, μια νέα, όσο μπορούμε, εποχή. Μια νέα προσπάθεια έχουμε μπροστά μας, δύσκολη πάντα. Τέσσερα χρόνια για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη ζωή στα νησιά μας.

Ξεκινάμε την εκλογική μάχη. Μια μάχη επικοινωνίας, συζήτησης, διαλόγου και πειθούς. Προτάσεων, επιχειρημάτων και πειθούς. Ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας να προχωρήσουμε.

Η αντίληψή μας είναι μία. Να κάνουμε παντού και πάντοτε το καλύτερο.

Δουλεύοντας με επιμονή και αυτοθυσία πολλές φορές, ώστε να αξιοποιούμε όσο μπορούμε περισσότερο κάθε ελάχιστο πόρο, κάθε  μικρή ή μεγάλη δυνατότητα του τόπου μας. Ένας είναι ο οδηγός μας: Το αποτέλεσμα.

Δεν είμαστε εδώ για τον εαυτό μας. Κάθε εκλεγμένη και κάθε εκλεγμένος, σε όποια θέση ευθύνης και αν βρεθεί σήμερα ή αύριο, είναι υπηρέτης των ανθρώπων. Είμαστε υπηρέτες των συμπολιτών μας.

Με αυτά ως οδηγό, ως πολιτική αντίληψη και ως φιλοσοφία δράσης, δράσης και συμμετοχής, προχωράμε. Δύναμή μας είναι η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Αυτή ζητάμε και τη ζητάμε μιλώντας με ευθύνη και μόνο με ευθύνη.

Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και η δική μας ευθύνη μαζί, γίνονται, ενωμένα, όπλο και δύναμη δημιουργίας. Δημιουργίας και αποτελέσματος.

Από σήμερα και μετά κάθε μέρα, κάθε στιγμή, σε μια καθημερινή ανοιχτή συνομιλία με τους συμπολίτες μας, ακούμε, μιλάμε, συζητάμε. Με την προσωπικότητά του ο καθένας και η καθεμία.

Με τις προτάσεις και τα επιχειρήματά μας, ζητάμε από τους συμπολίτες μας την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στον συνδυασμό μας «Εμείς για το Αιγαίο», την Κυριακή στις 26 Μαΐου.

Προτεινόμενα