ΕπικαιρότηταΚόσμος

Η Πάμελα ‘Αντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή: “Είναι αθώος, τον αγαπώ”

“Είναι ο πιο αθώος άνθρωπος στον κόσμο και δίνει μάχη για να σώσει τη ζωή του”.

Αυτά δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, η πρώην τηλεοπτική ναυαγοσώστρια του “Baywatch” και sex symbol των 90’s, Πάμελα Aντερσον, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το επισκεπτήριό της στη φυλακή όπου κρατείται ο Τζούλιαν Ασάνζ.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η πρώτη “κοινωνική επίσκεψη” που δέχθηκε ο “mrWikileaks” μετά τον εγκλεισμό του στη φυλακή -έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 50 εβδομάδων- ενώ η Aντερσον είχε στο πλευρό της και τον αρχισυντάκτη του αμφιλεγόμενου ιστοτόπου Κρίστιν Χράφνσον.

Μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε ότι δεν αξίζει στον Ασάνζ να είναι έγκλειστος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και δεν έχει κάνει ποτέ κάτι βίαιο.

 

“Είναι αθώος”, είπε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε ότι ο Ασάνζ είναι αποκομμένος από όλους, χωρίς πρόσβαση στο internet ή σε βιβλία, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει ούτε στα παιδιά του.

“Είναι καλός άνθρωπος, τον αγαπώ”, συμπλήρωσε λέγοντας ότι “πρέπει να σώσουμε τη ζωή του”.

Σημειώνεται ότι η Aντερσον είχε επισκεφθεί τον Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου αυτός είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ αντέδρασε οργισμένα στην είδηση της σύλληψής του προ εβδομάδων.

 

Η παρουσία της είχε και μία σημειολογική λεπτομέρεια, αφού επισκέφθηκε τον Ασάνζ τυλιγμένη σε μία κάπα, με συνθήματα κατά της φυλακής και της τυραννίας…

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα