ΕπικαιρότηταΠολιτική

Η (μακράν) πιο sexy συνεργάτης υπουργού (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει στους χρήστες των social media οι άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς μια ιδιαίτερα σέξι σύμβουλος του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, που έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο, ονομάζεται Θωμαρίτα Καλδάρα και μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη εργαζόταν σε θέση διοικητικής γραμματέως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η απόσπασή της έχει ημερομηνία 16 Ιανουαρίου και πλέον εργάζεται στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας.

Οι ευθύνες πάντως της κυρίας Καλδάρα δεν την έχουν αποτρέψει από το χόμπι της, που είναι να βγάζει αισθησιακές και σχεδόν προκλητικές φωτογραφίες, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της.

Και θωρείται βέβαιο μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και στο Τwitter, σίγουρα θα πολλαπλασιαστούν.

 

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα