ΕπικαιρότηταΠολιτική

Η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον Πειραιά

Μια βόλτα στον Πειραιά μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στην πόλη Νίκο Βλαχάκο έκανε το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρώτη τους στάση ήταν η πιάτσα των ταξί στην Πύλη του Λιμανιού όπου είχαν και οι δύο την ευκαιρία να συνομιλήσουν με οδηγούς ταξί, καθώς και το προεδρείο του Σωματείου τους στον Πειραιά.

 

Ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την εσκεμμένη διαστρέβλωση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στον κλάδο των ταξί.

«Μου δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε μερικές παρεξηγήσεις που δεν σας κρύβω ότι σε προσωπικό επίπεδο με έχουν ενοχλήσει πολύ. Θέλω λοιπόν να μας κρίνετε γι’ αυτά που λέμε και όχι γι’ αυτά που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο στόμα μας, ενώ δεν τα έχουμε πει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

 

 

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας:

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή και πολύ ξεκάθαρα ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με εταιρείες τύπου Uber, οι οποίες έρχονται και ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους ταξιτζήδες, οι οποίοι έχουν επενδύσει στο επάγγελμα». Στον αντίποδα, εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «δεν έχουμε κανένα ζήτημα με την εθελοντική συμμετοχή σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που θα κάνουν τη δική σας τη δουλειά καλύτερη και θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία, για να μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί σε ένα μεταφορικό περιβάλλον το οποίο αλλάζει».

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βλαχάκος κατευθύνθηκαν στο κέντρο του Πειραιά και έκαναν μία στάση στην πλατεία Κοραή.

 

Αμέσως μετά, επισκέφθηκαν καταστήματα στους εμπορικούς δρόμους και συνομίλησαν με εμπόρους και πολίτες.

 

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με τον κ. Βλαχάκο και αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ήπιαν καφέ και συνομίλησαν με πολίτες.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα