PlusΕπικαιρότητα

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υποστηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη…

Αρκετά πράγματα που είναι λογικό να συζητηθούν, είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά την παρουσία της στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

Αρχικά, μπήκε στο στούντιο μοιράζοντας φιλιά και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Κάνει να φιληθούμε; Εγώ δεν έχω κάνει και το εμβόλιο και υποστηρίζω τους μη…».

Αργότερα η κουβέντα πήγε στο κίνημα #MeΤοο, και ενώ μιλούσαν για τη συνεργασία της ηθοποιού με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, η γνωστή ηθοποιός έκανε έναν παραλληλισμό με τον τρόπο που εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και όταν ρωτήθηκε για όλα όσα κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, είπε:

 

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ηρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας»;

Σχετικά με την απόφαση να μην παίζονται πλέον οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σημείωσε:

«Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι.

Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Εχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία όμως και να γίνονται…

Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει τον χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει, η αλήθεια είναι.

Δεν έχει κάνει κανείς πράγματα που ντρέπεται; Εγώ έχω κάνει πράγματα που ντρέπομαι, εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα που ντρέπεστε;», αναρωτήθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και υπογράμμισε ότι όπου υπάρχει εξουσία, υπάρχουν και παρατράγουδα.

«Οταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει. Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός», είπε.

Η ίδια επίσης παραδέχθηκε ότι για όλους αυτούς τους λόγους δεν ήθελε η κόρη της να ακολουθήσει τα χνάρια της της μητέρας, χαρακτηρίζοντας τον χώρο ως «ανθρωποφαγικό».

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Πάντως, η Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή της οποίας έγινε συζήτηση για όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, έκανε το εξής σχόλιο:

“Αδυναμίες έχουν όλοι οι άνθρωποι, αρκεί να μην μας οδηγούν στο να βλάπτουμε τόσο τραυματικά άλλους ανθρώπους και να μην μας οδηγούν στην Δικαιοσύνη οι αδυναμίες μας”…

Αντιδράσεις στο Twitter

Οπως είναι λογικό, τα λεγόμενα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν πέρασαν απαρατήρητα, με αρκετούς χρήστες του Twitter να εκφράζουν την αντίθεσή τους.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Plus