Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας προβάλλει τα τουριστικά κάλλη της Θεσσαλίας

Τις ομορφιές του ορεινού όγκου Τρικάλων έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι Πολωνοί μέσω της κρατικής τηλεόρασης της Πολωνίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Νομού Τρικάλων, διοργάνωσαν ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) για την Πολωνέζα δημοσιογράφο του κρατικού καναλιού TVP Monika Witkowska.

Η κυρία Witkowska ταξίδεψε στη χώρα μας με τον σύζυγό της και την 3χρονη κόρη τους και μέσω της εκπομπής της αναμένεται να παρουσιάσει πόσο εύκολο είναι να ταξιδεύει μια οικογένεια με μικρά παιδιά στη Θεσσαλία, δίνοντας παραλλήλως χρηστικές οδηγίες που διευκολύνουν το ταξίδι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Γιάννης Μπουτίνας, μαζί με τους υπεύθυνους του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Νομού Τρικάλων, ανέλαβαν την ξενάγηση της δημοσιογράφου σε περιοχές των Μετεώρων και της Πύλης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης απηύθυνε επίσης πρόσκληση προς την κυρία Witkowska, προκειμένου στην επόμενη επίσκεψή της στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, να επισκεφτεί τα νησιά των Βόρειων Σποράδων, τα παράλια του νομού Λάρισας και τον ορεινό όγκο του Νομού Καρδίτσας, με τη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με εξωστρέφεια, αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σε  ανερχόμενο τουριστικό προορισμό με  διεθνή αναγνωρισιμότητα, χάρη στο στοχευμένο πρόγραμμα  δράσεων τουριστικής προβολής, τη βραβευμένη της τουριστική καμπάνια, το  έξυπνο  ψηφιακό μάρκετινγκ, την  ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, αλλά  και την ανάπτυξη νέων  εναλλακτικών μορφών τουρισμού,  προκειμένου να αυξήσουμε τη μέση ημερήσια δαπάνη ανά επίσκεψη», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Στοχεύουμε στην τουριστική αγορά της Κεντρικής Ευρώπης, καθώς θέλουμε να ενισχύσουμε την τουριστική κίνηση στη Θεσσαλία και να δώσουμε ώθηση σε ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας μας. Παράλληλα προγραμματίσαμε με την κ. Witkowska μια νέα δράση στα νησιά των Σποράδων και στα παράλια του νομού Λάρισας, όπου τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένη επισκεψιμότητα από Πολωνούς τουρίστες», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας