Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

«Η Αττική επιχειρεί»: Ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα

Ημερίδα για το Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία» διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Την έναρξη των εργασιών θα κάνει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της ημερίδας σε τρεις ενότητες:

 «Εξωστρέφεια, Χρηματοδότηση, Καινοτομία», με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Δρόση, προϊστάμενο Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΠΕΠ Αττικής και τη συμμετοχή φορέων επιχειρηματικότητας όπως ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η ΕΣΕΕ, το Enterprise Greece και στελεχών της Περιφέρειας.

• «Εξυπνη Εξειδίκευση και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», στην οποία συμμετέχουν με εκπροσώπους το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και οι θεσμοί της Γαλάζιας Οικονομίας.

• «Στηρίζουμε τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και τις Καλές Πρακτικές», με συντονίστρια την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τη συμμετοχή ομιλητών με εμπειρία στο πεδίο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι η διαβούλευση για το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία», έχει ήδη ξεκινήσει και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Περιφέρειας www.attica-forum.gr, όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες μπορούν να καταθέτουν τη γνώμη τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής