ΕπικαιρότηταΠολιτική

Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό εξόργισε την Ελενα Ακρίτα

Η Ελενα Ακρίτα είναι κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές κυρώσεις στους αντιεμβολιαστές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο.

Με ανάρτησή της, η κυρία Ακρίτα ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται με ποιο σκεπτικό η Αξιωματική Αντιπολίτευση καταψήφισε την εν λόγω τροπολογία, ενώ σημειώνει ότι οι συγκεκριμένοι γονείς «κυνηγούν» και τους εκπαιδευτικούς.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης κατέθεσαν νομοθετική ρύθμιση για την καταπολέμηση του φαινομένου γονείς και κηδεμόνες να κρατούν μακριά από το σχολείο μαθητές, επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους. Υπέρ ψήφισαν μόνο η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.

Η Ελενα Ακρίτα, στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολιαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς;

Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε;.

Και θυμίζω στους γκρινιάρηδες ότι για τα πρόστιμα στους 60άρηδες έχω γράψει αυτό”:

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα