ΕλλάδαΕπικαιρότητα

H έλλειψη παιδιάτρου στην Αίγινα και η παρέμβαση του υφ. Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου

Λύση στην έλλειψη Παιδιάτρου από το Κέντρο Υγείας Αίγινας δόθηκε από το Υπουργείο Υγείας, το οποίο υπέγραψε σύμβαση διάρκειας ενός έτους, με γιατρό της  συγκεκριμένης ειδικότητας,  έως την οριστική πλήρωση της θέσης παιδιάτρου από μόνιμο προσωπικό.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α’ Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος, σε δήλωσή του τόνισε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, όσο και την Αναπληρώτρια Υπουργό  Μίνα Γκάγκα, διότι έστω και προσωρινά δίνεται μια λύση, για έναν χρόνο, σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας, αλλά και του Αγκιστρίου.

Η παρουσία παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας του νησιού, δυο τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θέλω να πιστεύω ότι στο διάστημα αυτό θα υπάρξει μόνιμη λύση στην στελέχωση του Κέντρου Υγείας, από παιδίατρο πλήρους απασχόλησης.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους νησιώτες, ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης να δίνει λύσεις στα μεγάλα και μικρά προβλήματα του τόπου συνεχίζονται.

Με ευαισθησία και συνέπεια σε ό,τι έχουμε δεσμευθεί απέναντι στον ελληνικό λαό”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα