ΔήμοιΔήμος Αθηναίων

H Αθήνα από ψηλά τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου

Εφέτος τα Χριστούγεννα, η Αθήνα μεταμορφώνεται σε πόλη των αγγέλων με ένα πρόγραμμα που υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Και αυτή τη χρονιά, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου θα σας συντροφεύσουν οι ήχοι ενός αγαπημένου Έλληνα καλλιτέχνη του οποίου οι εμφανίσεις είναι πάντοτε μοναδικές.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, συνάντηση στις 19:00 στο ιστορικό κτίριο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και υποδέχεστε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο με μία ξεχωριστή συναυλία, ψηλά πάνω από την Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα στήνει τα ηχητικά του τοπία και μεταφέρει τους ρυθμούς και τη μουσική του, στον Λόφο των Νυμφών, και σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρονική γιορτή, για την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου.

Και για όσους επιθυμούν η νύχτα αυτή να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια… μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, θα υπάρχει δυνατότητα αστροπαρατήρησης με τηλεσκόπιο!

Σας καλούν λοιπόν όλους να περιπλανηθείτε ανάμεσα στα αστέρια και να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία!

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
  • Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη και πραγματοποιείται με δελτία εισόδου για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.
  • Μπορείτε να τα παραλάβετε την ίδια ημέρα, 21/12, από τις 11:00 έως τις 14:00, από το κεντρικό κτίριο του ΟΠΑΝΔΑ (Ακαδημίας 50).
  • Εισιτήρια για την αστροπαρατήρηση με το τηλεσκόπιο προμηθεύεστε την ίδια βραδιά από το Αστεροσκοπείο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ!

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι