ΕπικαιρότηταΠολιτική

Γραφείο στην Ιπποκράτους νοίκιασε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

Μπορεί να απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες μέχρι την διεξαγωγή του πρώτου γύρου τον εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, ωστόσο ο υποψήφιος πρόεδρος Παύλος Χρηστίδης φρόντισε να νοικιάσει γραφείο επί της οδού Ιπποκράτους, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εγκαταστήσει το στρατηγείο του.

Εκεί γίνονται οι αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργάτες του, χαράσσεται η πολιτική που θα ακολουθήσει τα προσέχει εικοσιτετράωρα, και καταρτίζεται το πρόγραμμα των καθημερινών επισκέψεων του εντός και εκτός Αθηνών, προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης να τον επιλέξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο του κ. Χρηστίδη βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό του έτερου υποψηφίου Νίκου Ανδρουλάκη που κι αυτός έχει ένα συνεχές και βαρύ πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες, αποδεικνύοντας ότι κανείς από τους δύο αλλά και από τους άλλους τέσσερις μνηστήρες του θώκου (Γιώργος Παπανδρέου, Παύλος Γερουλάνος, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης) δεν κάνουν πίσω, παρά τις περί του αντιθέτου φωνές που ήθελα κάποιους εξ’ αυτών να μη φτάνουν μέχρι το τέλος της κούρσας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα