Περιφέρεια ΚρήτηςΠεριφέρειες

Γιορτινή Εκδήλωση στις Κλειστές Δομές Παιδικής Προστασίας

Η Περιφέρεια Κρήτης εν όψει των εορτών, πραγματοποιεί την εκδήλωσή της που περιλαμβάνεται στο Κοινωνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης και την εφετινή χρονιά απευθύνεται στα παιδιά που φιλοξενούνται στις Κλειστές Δομές Παιδικής Προστασίας.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου (Νηρέως 3, Πόρος) και οργανώνεται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, Λασιθίου, Παιδιών και Νέων Χανίων καθώς και τη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου.

Θα συμμετάσχουν επίσης παιδιά από τις Μονάδες Παιδικής Προστασίας της Ιεράς Μονής «Παναγία Καλυβιανή» και το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα Στέγη Κοριτσιού «Ο Αγιος Νεκτάριος».

Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και θα μοιραστούν στα παιδιά δώρα που θα καλύψουν τις προσωπικές τους ανάγκες. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι καλλιτέχνες Χριστόφορος Γκόγκολος και Μαρίνα Λαουμτζή που έχουν αναλάβει το καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό μέρος.

Η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, ανέφερε:

«Η Περιφέρεια, θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός της τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα αυτή των παιδιών που φιλοξενούνται σε Κλειστές Δομές Παιδικής Φροντίδας, αποσκοπεί με την παρούσα εκδήλωση να προσφέρει στιγμές χαράς, ζεστασιάς και αίσθηση οικογενειακής εορταστικής ατμόσφαιρας αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της και προωθώντας την ισότιμη συμμετοχή των παιδιών στο Κοινωνικό Σύνολο».

 

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Κρήτης