ΔήμοιΔήμος Αμαρουσίου

Γιορτές Αθλητισμού 2018 Δήμου Αμαρουσίου

Εκατοντάδες αθλούμενοι κάθε ηλικίας και μέλη των προγραμμάτων του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετέχουν στις «Γιορτές Αθλητισμού 2018» με στόχο να μοιραστούν τη ζωντάνια και την ευεξία που προσφέρει η άθληση.

Οι «Γιορτές Αθλητισμού 2018» διοργανώνονται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και το Αθλητικό Κέντρο, με τη ευκαιρία της ολοκλήρωσης μιας ακόμη επιτυχημένης και παραγωγικής αθλητικής χρονιάς των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Από το Σάββατο 19 Μαΐου έως και την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, οι φίλοι του αθλητισμού και των ομαδικών αθλημάτων μπορούν να απολαύσουν αγώνες κολύμβησης, ποδοσφαίρου, τένις, πινγκ πονγκ, καθώς κι αγώνες στίβου και Ταε-Κβο- Ντο. Επίσης, επιδείξεις παραδοσιακών χορών και ελεύθερης-ρυθμικής γυμναστικής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση στις «Γιορτές Αθλητισμού» υπογραμμίζει:

«Η σταθερά μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας, δικαιώνει την επιλογή μας, να επενδύουμε στον αθλητισμό και στην ευεξία και ομοίως θα πορευόμαστε και στο μέλλον.

Θα είμαστε όλοι εκεί, να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειές μιας ολόκληρης χρονιάς, να χειροκροτήσουμε την επιλογή τους να δώσουν παλμό ζωντάνιας και υγείας στην καθημερινότητά τους μέσα από τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, αναφερόμενος στις «Γιορτές Αθλητισμού», επισημαίνει:

«Η πόλη μας γιορτάζει τον αθλητισμό, την ευεξία και τη ζωή. Όλοι μας αθλητές, προπονητές, θεατές, συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη Γιορτή».

marousi

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι