ΕπικαιρότηταΠολιτική

Γεννηματά: Οποιος επιλέξει άλλο δρόμο, μένει εκτός ψηφοδελτίων

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής έστειλε η Φώφη Γεννηματά στην εισαγωγική της τοποθέτηση στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γεννηματά ανέφερε:

«Βγαίνουμε πολύ πιο δυνατοί απ’ ό τι περιμέναμε, με ουσιαστική πολιτική ενότητα. Ομόφωνα αποφασίσαμε αυτόνομη πορεία με βάση το πρόγραμμά μας. Οποιος επιλέξει διαφορετικό δρόμο από τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου, θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων».

Προσέθεσε ακόμη ότι «όσο είμαστε δυνατότεροι τόσο μπορούμε να υποχρεώσουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι. Το καλύτερο για τον τόπο είναι μια κυβέρνηση ευρύτατης δυνατής πλειοψηφίας. Απαραίτητη προϋπόθεση να πάρει το Κίνημα Αλλαγής την τρίτη διερευνητική εντολή».

Η Φώφη Γεννηματά απέρριψε την πρόταση για συγκρότηση μετώπων και υπογράμμισε ότι η λογική «φύγε εσύ – έλα εσύ» στις εθνικές εκλογές, δεν είναι λύση.

Ξεκαθάρισε ότι «λεγόμαστε πλέον Κίνημα Αλλαγής. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τίποτα μόνο με το ΠΑΣΟΚ».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ότι στις 20 Απριλίου θα συνεδριάσει η νεοεκλεγείσα Κεντρική Επιτροπή, ενώ τόνισε ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές δεν είναι δημοψήφισμα, καθώς επιμένει στις συντηρητικές επιλογές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Ψήφος Αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα», είναι το σύνθημά μας, είπε η κυρία Γεννηματά και ζήτησε από τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής να συνδράμουν τους υποψήφιους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους οποίους στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα