ΔήμοιΔήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Τα ψέματα τελείωσαν για τον κ. Μαυρίδη”

Ανακοίνωση με δηκτικά σχόλια κατά της σημερινής δημοτικής Αρχής εξέδωσε η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης – Πεύκης “Συμμαχία Πολιτών”, με επικεφαλής τον Γιάννη θεοδωρακόπουλο, σχετικά με το ημιτελές κλειστό Γυμναστήριο της Λυκόβρυσης.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση 

“Η παράταξή μας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,  με συνέπεια και υπευθυνότητα στηρίζει την ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης, που είναι… ημιτελές από την εποχή της δημαρχίας του αείμνηστου Χρήστου Σκαμάκη (2002).

Από τότε και ενώ υπολειπόταν το 20% του έργου και είχαν αγοραστεί ακόμα και τα ελαστικά δάπεδα, δεν μπήκε ούτε ένα τούβλο.

Οι δημοτικές αρχές Φωκιανού (2003-2014) και Μαυρίδη (2014-2019) δεν θέλησαν να το προχωρήσουν για άγνωστους λόγους, με συνέπεια η νεολαία της Λυκόβρυσης να γυμνάζεται όλα αυτά τα χρόνια  σε ανοικτά γήπεδα μέσα στη βροχή και το κρύο.

Και δυστυχώς οι διοικήσεις αυτές δεν είπαν ούτε μια συγγνώμη σε χιλιάδες νέους που έκαναν φαίνεται το… λάθος να πιστέψουν τις κατά καιρούς υποσχέσεις τους.

Κι όχι μόνο δεν το ολοκλήρωσαν, αλλά για χρόνια το είχαν μετατρέψει σε μια «μικρή χωματερή».

Χρειάστηκε να επέμβει Εισαγγελέας το 2016, μετά από δελτίο τύπου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, για να σταματήσει ο Δήμος το… θεάρεστο έργο του.

Αυτή η επέμβαση έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον απερχόμενο δήμαρχο, αφού στις 22 Ιουνίου δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ομάδα της παράταξής μας, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον άνθρωπο που έχει δουλέψει σκληρά να μη χαθεί για τη νεολαία το κλειστό, επισκέφτηκε τον χώρο.

Μετείχαν οι Αναστασία Μπακάλη, Κώστας Ξανθόπουλος, Δημήτρης Χούσος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης και Χρήστος Δημόπουλος, Παναγιώτης Κακαράντζας, Μαρήλια Νικολαϊδου και Μανώλης Τζαχρήστας, υποψήφιοι δημοτικοί Πεύκης”.

 

«Είναι μια στενάχωρη ιστορία και απορώ με την αδιαφορία που έχουν δείξει επί 19 χρόνια οι διοικούντες τον Δήμο μας. Πιστεύω ότι μετά τις εκλογές του Μαϊου θα αλλάξουν όλα. Και το κλειστό θα πάρει σύντομα το δρόμο της ολοκλήρωσης. Τα ψέματα τελείωσαν και για τον κ. Μαυρίδη. Οι νέοι της Λυκόβρυσης θα αποκτήσουν αυτό που τους στερούν κάποιοι τόσα χρόνια. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  στηρίζει σθεναρά την ολοκλήρωση των εργασιών του ημιτελούς κλειστού», τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μετά την επίσκεψη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι