ΕπικαιρότηταΠολιτική

Γ. Παπανδρέου: «Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός, έχουν τεράστιες δυνατότητες»

«Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δίκαιη, συμμετοχική, πράσινης ανάπτυξης και βέβαια, με πολιτισμό και αξιοπρέπεια για όλους και ελπίδα για τους νέους», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Αλλά πρέπει να αλλάξουμε την Ελλάδα», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Με την ψήφο μας σήμερα και τη συμμετοχή μας καθημερινά. Αλλιώς θα συνεχιστεί η πελατειακή λεηλασία του πλούτου του Ελληνικού λαού υπέρ των λίγων και ισχυρών, ο αφελληνισμός της οικονομίας μας, η υπονόμευση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Και βέβαια, θα ζούμε συνεχείς κρίσεις, αχρείαστες».

Για να καταλήξει: «Γι’ αυτό εύχομαι σε όλους, εδώ, μέσα από τα σχολεία, στο χώρο της παιδείας, να είναι σύμμαχος όλων μας η γνώση στην άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα