Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Ευρωπαϊκή προβολή για τη λίμνη Κάρλα!

Μια ακόμη ευρωπαϊκή διάκριση έλαβε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το έργο της επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας, καθώς επελέγη ως ένα από τα έργα που θα προβληθούν μέσω της καμπάνιας με τίτλο «EU delivers in the regions», που θα «τρέξει» τον Δεκέμβριο του 2018 έως και τα τέλη του 2019.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει πόσο σημαντικές είναι οι δράσεις που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ενωση για την ανάπτυξη και ενίσχυση των Περιφερειών.

Παραλλήλως, επιδίωξη της Επιτροπής είναι η καμπάνια αυτή να συνδεθεί όπου είναι δυνατόν με τοπικές καμπάνιες επικοινωνίας ή άλλες δράσεις προβολής έργων των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μεταξύ άλλων σημείωσε και τα εξής:

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αφήνει το αποτύπωμα της στρατηγικής και της αποτελεσματικότητας. Το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο στα Βαλκάνια, η λίμνη Κάρλα προβάλλεται παντού μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως καλή πρακτική και ως ένα σημαντικό έργο για το περιβάλλον.

Στόχος μέσα από την δράση αυτή είναι να αναδείξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δράσεις που χρηματοδοτεί η Ε.Ε., οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των περιφερειών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιλέχθηκε ως καλή πρακτική, με το έργο της επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας