ΕΔΣΝΑΦορείς-Οργανισμοί

Ευχαριστήρια επιστολή από τον ΕΔΣΝΑ

Ευχαριστήρια Επιστολή 

ΠΡΟΣ: Εργαζόμενους ΕΔΣΝΑ

κ. Στεφάνου Ιγνάτιο,

κ. Λίτσα Γεώργιο,

κ. Στάθη Παναγιώτη

Η χώρα μας, η Περιφέρεια Αττικής, βίωσαν μια ανείπωτη τραγωδία εξ αιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Στην αντιμετώπιση των συνεπειών της μετείχε και ο ΕΔΣΝΑ.

Η συνδρομή σας στη συλλογική αυτή προσπάθεια υπήρξε καθοριστική.

Για το σκοπό αυτό, η διοίκηση του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. θεωρεί υποχρέωσή της να σας ευχαριστήσει προσωπικά για το αξιέπαινο έργο σας.

Το ελάχιστο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να αναγνωρίσουμε ότι εργαστήκατε εντατικά, μεθοδικά, με αφοσίωση και με συναίσθηση του δημοσιοϋπαλληλικού καθήκοντος, στις δύσκολες αυτές ώρες που όλοι έπρεπε να δράσουμε για την τάχιστη επούλωση των πληγών που οι φονικές πυρκαγιές άφησαν πίσω τους.

Η άψογη συνεργασία μας, η εργασιακή συνδρομή σας και η συναδελφική σας προθυμία αποδεικνύει πως το εργατικό δυναμικό του ΕΔΣΝΑ έχει άξια και ικανά στελέχη που εργάζονται με ζήλο, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα ακόμη και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την Αττική, όπως οι φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, όπου όλοι όσοι  επιχειρούμε αναμετριόμαστε με τις αντοχές μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αξιέπαινη και υποδειγματική εργασία σας, και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Με εκτίμηση,

Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:ΕΔΣΝΑ