ΕπικαιρότηταΠολιτική

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίστηκε και θέλει να επανέλθει στην πολιτική

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε χθες Μεγάλη Παρασκευή έπειτα από 4 μήνες που βρισκόταν προφυλακισμένη για το σκάνδαλο Qatar Gate και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε σήμερα για τις επόμενες κινήσεις της πελάτισσάς του.

«Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον ΣΚΑΪ.

Οπως υποστήριξε, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται αποδομούνται μέρα με τη μέρα, με βασικότερο στοιχείο ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν σπίτι της.

«Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει», είπε.

Μάλιστα, όπως τόνισε, η Εύα Καϊλή ζει σε μία μεζονέτα 90 τετραγωνικών μέτρων και όχι στο τεράστιο ακίνητο που γράφτηκε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις της πελάτισσάς του.

«Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι, καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης, θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η ίδια η Καϊλή έστειλε μήνυμα μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή σχετικά με δημοσιεύματα για επαφές με άλλα κόμματα.

«Μύθοι, ψέματα και προσβλητικά αυτά που γράφονται ότι μιλούσα με κάποιο άλλο κόμμα, εγώ ήμουν ταγμένη στον χώρο μου», θέλησε να μεταφέρει η 44χρονη πολιτικός.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα