ΕπικαιρότηταΠολιτική

Επίσημη επιβεβαίωση: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Γιώργου Τράγκα

Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Σωτηρία” νοσηλεύεται   ο Γιώργος Τράγκας, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Ο δημοσιογράφος νοσεί με κορωνοϊό για 12η ημέρα.

Ωστόσο, μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν απαραίτητη την διασωλήνωσή του.

«Το οξυγόνο του μετρήθηκε στο 87%», μετέδωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Mε τη διασωλήνωσή του, που έγινε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, το οξυγόνό του ανέβηκε στο 88%- 89%, που επίσης είναι χαμηλό.

Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

 

Επιβεβαιώνεται η κρισιμότητα

εκπρόσωπος Τύπου του «Κ.ΕΛ.ΑΝ.» Πάρις Κουρτζίδης, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα.

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα, κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα