ΔήμοιΔήμος Λυκόβρυσης-ΠεύκηςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Eτοιμο το Kλειστό Γυμναστήριο της Πεύκης

Παραδόθηκε στα πρότυπα των διεθνών αγωνιστικών χώρων, το πλήρως ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης, με τους αθλητές των σωματείων να κάνουν ήδη τις πρώτες προπονήσεις στο καινούργιο παρκέ.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, καθώς το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού αναφέρθηκε στις τεχνικές και διαδικαστικές δυσκολίες για την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου, μίλησε για τη σημασία της παρέμβασης επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Παραδόθηκε ένας σημαντικός αθλητικός χώρος για την βόρεια Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής συνολικά και μάλιστα έγκαιρα για την προετοιμασία των αθλητικών σωματείων ενόψει της νέας χρονιάς».

Επιπλέον, εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του εγκαταλελειμμένου κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης:

«Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση, καθώς πέρα από την Πεύκη πρέπει να ικανοποιηθούν και οι ανάγκες των αθλητικών συλλόγων της Λυκόβρυσης, δεδομένων των σημαντικών προσπαθειών του νυν δημάρχου, ο οποίος παρέδωσε ολοκληρωμένη μελέτη για ένα έργο που παρέμενε χαμένη υπόθεση».

Ταυτόχρονα, εξήρε την προσπάθειά του και τη συνεργασία με όμορους Δήμους, αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, μια προσπάθεια που οδηγεί στη δημιουργία πράσινου σημείου στα όρια της Μεταμόρφωσης και απελευθερώνει την αποπεράτωση του κλειστού στη Λυκόβρυση.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι