ΔήμοιΔήμος Βριλησσίων

Έτοιμη η κατασκευή νέου δικτύου φυσικού αερίου

Θετικά αποτελέσματα είχε η πρώτη φάση συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) που ξεκίνησε τον φθινόπωρο του 2015.

Η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που δημιούργησε ο Δήμος, επέφερε το αποτέλεσμα της κατασκευής 4,27 χλμ. νέου δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη.

Επίσης, στις αρχές του 2015 πραγματοποιήθηκε η μετατροπή των εγκαταστάσεων θέρμανσης για την χρήση ως καυσίμου του φυσικού αερίου στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και στα δύο κτίρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και η σύνδεση αυτών με το υπάρχον δίκτυο φυσικού αερίου.

Με την κατασκευή των νέων αγωγών φυσικού αερίου, θα γίνει σύντομα πλέον εφικτή η σύνδεση και άλλων δημοτικών κτιρίων: του 2oυ Γυμνασίου, του 2ου Λυκείου και του 2ου Νηπιαγωγείου Βριλησσίων.

Η προσπάθεια της διοίκησης συνεχίζεται με συνεχή επικαιροποίηση νέων αιτήσεων, ώστε άμεσα να αρχίσει η υλοποίηση της 2ης φάσης συνεργασίας με επιπλέον επεκτάσεις.

Παραλλήλως, εκπονείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η μελέτη για τη μετατροπή των εγκαταστάσεων θέρμανσης: στον 3ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Γυμνάσιο, στο 1ο Λύκειο, στο Δημαρχείο και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι