ΔήμοιΔήμος Παιανίας

Εθελοντική αιμοδοσία στο παλαιό Δημαρχείο Παιανίας

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Παιανίας, η οποία έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια από εθελοντές αιμοδότες, χρησιμεύει σε περιπτώσεις που κάποιος δημότης σε Παιανία και Γλυκά Νερά, έχει άμεση ανάγκη από αίμα.

Για πολλούς ανθρώπους και μονό η ιδέα να δώσουν αίμα, προκαλεί φόβο.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ θα φροντίσουν ώστε αυτή η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Ας έχουμε στο νου μας ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, πιθανοί υποψήφιοι δέκτες όμως είμαστε όλοι. Η ανάγκη για αίμα των ανθρώπων που το χρειάζονται, δεν περιμένει ποτέ. Αφορά εσένα, αφορά όλους μας.

Μόλις πέντε λεπτά προσφοράς ζωής δεν βγάζουν κανένα από το πρόγραμμά του, δεν πάνε πίσω τις δουλειές ή τη σχόλη της Κυριακής. Αντιθέτως, η προσφορά κάθε εθελοντή αιμοδότη αποδεικνύει τη θέλησή του να συμμετάσχει σε μία κοινή προσπάθεια. Δεν υπάρχουν αρμόδιοι, είμαστε όλοι υπεύθυνοι.

Συμμετέχουμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Παιανίας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, από τις εννέα το πρωί (9:00) έως τη 1 το μεσημέρι (13:00), στο Παλαιό Δημαρχείο Παιανίας.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι