ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Εργαστήριο Κοπτικής – Ραπτικής και επιδιορθώσεις ρούχων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων από το «Εργαστήριο Κοπτικής – Ραπτικής και επιδιορθώσεις ρούχων», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Γαλατσίου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο πλαίσιο των δράσεων Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, με στόχο τη μετάδοση γνώσεων, εμπειριών και τεχνικών που βελτιώνουν την καθημερινότητα.

Με τη βοήθεια και την εμπειρία των εθελοντριών Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πέτρου Χρυσούλας και Σφυρή Νατάσσας, οι συμμετέχουσες δημιούργησαν ρούχα και τσάντες με φαντασία και στυλ.

Οι συμμετέχουσες εκτός των άλλων δημιουργιών τους έραψαν φορεματάκια για την Οργάνωση “Little dress for Africa“, μία κίνηση προσφοράς και αγάπης προς τα παιδιά, ένα μήνυμα εθελοντικής αλληλεγγύης.

Η δημοτική αρχή αναφέρει:

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλες τις κυρίες που συμμετείχαν στο εργαστήρι του Δήμου και αυτή τη φορά. Καλό Καλοκαίρι και θα ξεκινήσουμε μαζί πάλι το φθινόπωρο με έναν νέο κύκλο μαθημάτων και νέα διάθεση για δημιουργία.

 

Προτεινόμενα

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για απόκτηση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου του ΥΠΕΝ, στις 29 Ιουνίου 2022,ενέκρινε την ένταξη του Δήμου ...

Περισσότερα σε:Δήμοι