Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Eργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα υλοποιηθούν από την οδό Βούλγαρη ως τον ανισόπεδο κόμβο της Περιφερειακής (Κ12) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων εισόδων-εξόδων, με τμηματικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η αποπεράτωσή τους θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου του 2023.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην κατεύθυνση από Βούλγαρη προς Περιφερειακή και από τη 1 έως τις 5 το απόγευμα στην κατεύθυνση από Περιφερειακή προς Βούλγαρη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Καρδίτσα: Η στιγμή που οργισμένοι κάτοικοι περικύκλωσαν τον Κώστα Αγοραστό – Εξαγριωμένοι πολίτες «σπάνε» το αυτοκίνητό του

O περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός βρέθηκε αντιμέτωπος με οργισμένους κατοίκους της Καρδίτσας, που είδαν ανθρώπινες ...