ΔήμοιΔήμος Ελευσίνας

Επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής στην Ελευσίνα

Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή κόσμου έγιναν οι επιδείξεις της ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας, στο 2ο κλειστό Γυμναστήριο (Γούβα).

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν μια μοναδική και ευρηματική παράσταση με θέμα «Ήρωες Κινούμενων Σχεδίων» από τις αθλήτριες των δέκα τμημάτων, σε σκηνοθεσία-χορογραφία της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Ζέτας Βαλαβάνη.

Θαυμάσιες φιγούρες και χαρούμενα πρόσωπα ταξίδεψαν το κοινό στον χώρο των παραμυθιών.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ του Π.Α.Κ.Π.Π.Α Μαρία Βασιλείου, καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται την εκπαιδευτική λειτουργία του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. σε ένα άθλημα που αποτελεί αποκλειστικά γυναικείο αγώνισμα των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1984.

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση τέχνης και αθλητισμού, ένας συνδυασμός γυμναστικής με χορό, που αναπτύσσει σωματικές δυνατότητες με ευλυγισία, ένα ισορροπημένο μυϊκό σύστημα, αρμονία, χάρη και έκφραση στην κίνηση.

Προσφέρει τα πάντα: υγεία, συγκινήσεις, τέλεια κοινωνικοποίηση, βοηθά τις αθλήτριες να μάθουν να εργάζονται σκληρά για δημιουργικούς στόχους και μέσω της εποικοδομητικής και αμφίδρομης σχέσης που δημιουργείται με τους γυμναστές, αναπτύσσει και αυτοπεποίθηση.

Το Ν.Π.Δ.Δ ΠΑΚΠΠΑ, δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης των νέων για αθλητισμό, θα συνεχίσει τη νέα σεζόν να λειτουργεί τμήματα διδασκαλίας ΡΑΓ, με όσο το δυνατόν χαμηλά δίδακτρα σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Διαθέτει την έμπειρη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ζέτα Βαλαβάνη, που καλείται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην άσκηση, στην πειθαρχία ,στην συνεργασία και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Το ΔΣ και η πρόεδρος έδωσαν συγχαρητήρια και ευχαρίστησαν Ζέτα Βαλαβάνη για την συνεργασία, όλους τους συντελεστές της παράστασης, τον Χρήστο Δεδεηλία για την μουσική υποστήριξη και τον σύλλογο εθελοντών με πρόεδρο τον Γ. Καλυμνάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι