ΔήμοιΔήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Έπεσε σκέπαστρο σχολείου λόγω θυελλωδών ανέμων

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 8:20 το πρωί τμήμα πλαστικού (πολυκαρβονικού) σκέπαστρου το οποίο καλύπτει τον φωταγωγό αίθριου χώρου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού αποκολλήθηκε λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων.

Συνεργεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού έφτασαν άμεσα στο σχολείο και ξεκίνησαν τις εργασίες απομάκρυνσης των σπασμένων τμημάτων του πλαστικού υλικού και γενικά αποκατάστασης του προβλήματος.

Από τον αρχικό έλεγχο του σκέπαστρου δεν προκύπτουν ενδείξεις προϋπάρχουσας φθοράς και η αποκόλληση οφείλεται σε σπάσιμο των βιδών στήριξης λόγω των ανέμων και πιθανού τοπικού στροβιλισμού.

Με ανακοίνωση της η δημοτική αρχή υποστηρίζει:

Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο περιστατικό που οφείλεται σε τοπικά ακραίο φαινόμενο και όχι σε φθορά υλικών, ο Δήμος τονίζει την ανάγκη ενίσχυσης των κρατικών πιστώσεων για την συντήρηση των Σχολικών κτιρίων γιατί η Αυτοδιοίκηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη συντήρηση και ασφαλή λειτουργία των σχολείων αλλά η ανεπάρκεια των διαθέσιμων από το κράτος πόρων δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και καθυστερήσεις.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι