ΕπικαιρότηταΠολιτική

Εντονη αντίδραση της ΝΔ για την υποψηφιότητα του Β. Γλέζου με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Γλέζου, με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νεαρός υποψήφιος, που προέρχεται από τη Νεολαία του κόμματος έχει αναρτήσει σειρά από post με υβριστικά μηνύματα σε βάρος του πρωθυπουργού, αλλά και του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία του νέου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, πλάι σε σύνθημα στον τοίχο που βρίζει τη Νέα Δημοκρατία. Η φωτογραφία αυτή δεν υπάρχει πλέον στα socila media, ωστόσο διαδόθηκε με ταχύτητα αστραπής.

«Η αποδοχή που αξίζει στον ληστή της πρώτης κατοικίας. Κοίτα να δεις που οι κομμουνιστές θα εξασφαλίσουν την πρώτη κατοικία!», έγραψε ο Βασίλης Γλέζος σήμερα, κρατώντας ένα flyer που πέταξε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι, εν όψει της ομιλίας Μητσοτάκη.

Η αιχμηρή ανακοίνωση της ΝΔ για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Γλέζου με την αξιωματική αντιπολίτευση στις Κυκλάδες.

Οπως αναφέρει η ΝΔ «η υποψηφιότητά του, προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του πρωθυπουργού, τα οποία αναρτά, και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, αυτό που ξέρουν όλοι: ότι πίσω από αυτά βρισκόταν το κόμμα του κ. Τσίπρα».

Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για δημιουργία τοξικού κλίματος και επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να μιλά για τα προβλήματα των πολιτών και να προτείνει λύσεις, καταλήγοντας ότι τον ΣΥΡΙΖΑ «τον αφήνουμε στο βούρκο του».

 

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη συμμετοχή του κ. Βασίλη Γλέζου στο ψηφοδέλτιό του στις Κυκλάδες.

Η υποψηφιότητά του προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του Πρωθυπουργού, τα οποία αναρτά και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, αυτό που ξέρουν όλοι: Οτι πίσω από αυτ’α, βρισκόταν το κόμμα του κ.Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνουμε. Τον αφήνουμε στον βούρκο του».

Η ανάρτηση του Βασίλη Γλέζου για την υποψηφιότητά του

«Με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συντρόφισσες και σύντροφοι της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικός μου χώρος» έγραφε χθες ο Βασίλης Γλέζος στο Instagram. «Στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές θα είμαι υποψήφιος στον τόπο καταγωγής μου, στις Κυκλάδες» συνέχιζε.

«Εχει έρθει η ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση της χώρας και ένα τέλος στην κυβέρνηση που έχει παραβιάσει κάθε έννοια Κοινωνικού Κράτους Δικαίου. Εχει έρθει η ώρα όπου τα νιάτα δεν θα στοχοποιούνται, δεν θα αναγκάζονται στη μετανάστευση, δεν θα καταδικάζονται στην ανεργία.

Εχει έρθει η ώρα για όλες και όλους και κυρίως για εμάς τους νέους να ξανασυναντηθούμε με την Ελπίδα. Εχει έρθει η ώρα να στρατευτούμε με όσους και όσες αγωνίζονται και επιδιώκουν μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Μια Ζωή όπου η στέγη είναι αυτονόητη, η εργασία ανθρώπινη, παιδεία και υγεία δημόσια και δωρεάν. Εχει έρθει η ώρα οι νέες και οι νέοι να επιστρέψουμε στην πολιτική και στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για να διαμορφώσουμε τους όρους του παρόντος και του μέλλοντός μας.

Θέλουμε να ζήσουμε. Εχει έρθει η ώρα να νικήσουμε».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα