ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Ενταση, άγριο ξύλο και φωτιά στις φυλακές Αλικαρνασσού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «ένοικος» του κελιού στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά, φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό του ξυλοδαρμού με παθόντα έναν Ελληνα κρατούμενο, ο οποίος μπήκε στην φυλακή Αλικαρνασσού με μεταγωγή, λόγω δίκης που αφορά σε ανθρωποκτονία.

Ο τελευταίος, μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό και το περιστατικό της φωτιάς που κινητοποίησε το προσωπικό της φυλακής, καθώς κλήθηκε και η Πυροσβεστική, όμως η φωτιά είχε ήδη σβηστεί.

Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, γίνεται λόγος για μεταφορά τριών κρατουμένων στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου με εγκαύματα, οι οποίοι κρίθηκε από τους γιατρούς ότι έπρπε να διασωληνωθούν, ενώ σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε ακόμα ένας κρατούμενος.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές εκείνες που δείχνουν ανήσυχες με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη συγκεκριμένη φυλακή, καθώς κάνουν λόγο για περιστατικά βιαιοπραγιών μεταξύ κρατουμένων.

Είναι αξιοημείωτο ότι πρόσφατα είχε σημειωθεί ένας ακόμα ξυλοδαρμός, με παθόντα κρατούμενο, που είχε εμπλοκή σε τρανταχτή υπόθεση.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα