Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

ΕΝΠΕ: Συλλυπητήρια για τη Γεωργία Κόκκαλη – Κουβέλη

Την οδύνη του για την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας, πρώην αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας Κόκκαλη Κουβέλη, που έφυγε πρόωρα, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Την Ενωση Περιφερειών Ελλάδας θα εκπροσωπήσει στην εξόδιο ακολουθία ο πρόεδρος του Δ.Σ. και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, δήλωσε:

«Η απώλεια της Γεωργίας Κόκκαλη-Κουβέλη σκορπίζει θλίψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην κοινωνία, στην οικογένεια της.

Εφυγε από τη ζωή στην πιο παραγωγική ηλικία, ένας άνθρωπος με ανεξάντλητη δημιουργικότητα, όνειρα για το μέλλον και αστείρευτη διάθεση για προσφορά.

Με όραμα για την περιοχή, σκληρή δουλειά και προσωπική προσπάθεια, προέβαλε με δυναμισμό τα προβλήματα και συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση λύσεων.

Αγάπησε τον τόπο και υπηρέτησε με συνέπεια το κοινό καλό. Τη διέκρινε, η ευγένεια, η πραότητα, η καλοσύνη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Η Γεωργία υπήρξε μαχητική, εργατική, μία πολύτιμη συνεργάτιδα, τόσο για εμένα προσωπικά,. όσο και για τους υπολοίπους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους.

Αφήνει σημαντική παρακαταθήκη σε όλους μας, με συνεργασία και με σκληρή δουλειά να παράγουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πατρίδα και την κοινωνία μας.

Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας