ΕπικαιρότηταΠολιτική

Εκτός κόμματος το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μίγας

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας την αισχρή του ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη και τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό.

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση αυτή ήρθε την ίδια στιγμή που η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, χαρακτήρισε «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής.

Νωρίτερα, οργισμένη ανακοίνωση είχε εκδώσει το ΠΑΣΟΚ, καθώς μετά την χυδαία λογική της ανάρτησης της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας, αναπαρήγαγε χυδαίες υπόνοιες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;

Και με τα θύματα και με τον οχετό;

Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πώς ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

– Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα