ΕπικαιρότηταΠεριφέρεια Στερεάς ΕλλάδαςΠεριφέρειεςΠολιτική

Εκρηκτικός Γκλέτσος στο Περιφ. Συμβ. Στερεάς Ελλάδος: «Τελειώσανε αυτά που ξέρατε» (VIDEO)

Ωστόσο, όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην Εύβοια η οποία ως γνωστόν το καλοκαίρι επλήγη σε καταστροφικό βαθμό από τις πυρκαγιές,  ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη, την προφορική, ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν, δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…», ανέφερε αρχικά σε ήρεμο τόνο, ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης, Απόστολος Γκλέτσος.

Τα όσα ανέφερε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, φάνηκε ότι δεν έπεισαν τον Απόστολο Γκλέτσο και η «έκρηξή» του δεν άργησε.

«Aσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Oλα!», είπε σε πιο έντονο ύφος ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανίδας, επεσήμανε στον Απόστολο Γκλέτσο ότι πρέπει να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του και τότε εκείνος “εξερράγη”.

«Πρόεδρε, άκουσες τι σου είπα; Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Ακουσες τι σου είπα. Ακουσέ με, αν με ξαναδιακόψεις, δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…», είπε σε έντονο ύφος ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η φωνή του Φάνη Σπανού, ακούστηκε να λέει ότι οι απειλές περισσεύουν, με τον Απόστολο Γκλέτσο να συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι, η σιωπή μου προς απάντησή σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω, αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός»…

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα