Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Εκπαιδευτική – ενημερωτική εκδήλωση για τα οπωροφόρα δέντρα

Το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Σκύδρας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Θρέψη και Λίπανση των οπωροφόρων δένδρων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ Μαυροβούνι –Έδεσσας) στις 02 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα, όπως:

• Η συμβολή της ορθολογικής λίπανσης στην βελτίωση της παραγωγής και στην προστασία του περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

• Ο ρόλος και η χρησιμότητα των αναλύσεων εδάφους και φύλλων

• Θρέψη – λίπανση των κυριότερων οπωροφόρων δένδρων

• Νέες τεχνολογίες στην λίπανση των καλλιεργειών

Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνουν δεκτές παρεμβάσεις, θα εισακουσθούν προβληματισμοί και ερωτήματα των ενδιαφερομένων συμμετεχόντων.

Θα ακολουθήσει δεξίωση όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν προϊόντα που παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της Πέλλας.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2381089483 (υπεύθυνοι Σιδηρόπουλος Μιχαήλ και Θεοχαρόπουλος Ιωάννης).

 

Προτεινόμενα