ΕπικαιρότηταΚόσμος

Εκείνος 44, εκείνη 16, με δύο παιδιά και κοινωνική κατακραυγή

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια εκπομπή που πρόβαλε το Channel 5 της Βρετανίας, το οποίο παρουσίασε τον έρωτα ενός ζευγαριού με μεγάλη διαφορά ηλικίας, και συγκεκριμένα ενός 44χρονου με μια 16χρονη!

Στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ Age Gap Love, παρουσιάστηκε η ιστορία του 44χρονου Αντι Τέλφορντ, ενός οδηγού λεωφορείου στην Ουαλία, ο οποίος γνώρισε και ερωτεύτηκε τη Μπεθ, όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Το ζευγάρι, το οποίο σήμερα είναι 47 και 19 αντίστοιχα, εξηγεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τη διαφορά ηλικίας, καθώς είναι παντρεμένοι από τον Νοέμβριο του 2016 και έχουν δύο γιούς, αλλά μοιάζουν σαν πατέρας με κόρη.

Οπως διηγούνται, γνωρίστηκαν μέσω της μητέρας της Μπεθ, αλλά αναγκάστηκαν να μετακομίσουν όταν έγινε γνωστή η σχέση τους στους γείτονες.

«Οταν κατοικούσαμε στη Βόρεια Ουαλία, κάποιοι γείτονές μας όταν έβλεπαν τον Αντι στον δρόμο τον αποκαλούσαν “παιδόφιλο” λέγοντας ότι τον είχα «μπαμπά» μου. Το χειρότερο είναι ότι τον αποκαλούσαν έτσι μπροστά στα παιδιά και ανησυχούσα γι΄αυτά, όταν ήξερα ότι μεγαλώνουν με ανθρώπους που χαρακτήριζαν με αυτόν τον τρόπο τον πατέρα τους», διηγείται χαρακτηριστικά η Μπεθ.

“Εχω χάσει πολλούς φίλους λόγω της σχέσης μου με τον Αντι. Τους είπα ότι η ηλικία δεν έχει σημασία και ότι είμαι χαρούμενη μαζί του. Η μητέρα μου δεν εγκρίνει τη σχέση μας και ο αδελφός του Αντι αρνείται να του μιλήσει, επειδή δεν συμφωνεί με αυτό και νομίζει ότι είμαι πολύ νέα για να εμαι η σύζυγός του“.

 

Ο Αντι ισχυρίζεται ότι έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια, ενώ η Μπεθ που δεν εργάζεται καθώς μεγαλώνει στο σπίτι τα δύο τους παιδιά, λέει:

«Τα σχόλια που λάβαμε ήταν πραγματικά κάσχημα και στεναχωριέμαι βλέποντας τον Αντι να είναι τόσο αναστατωμένος για το τι έχουν πει οι άνθρωποι γι’ αυτόν. Παρά τις απόψεις άλλων ανθρώπων, έχουμε μείνει πολυ αγαπημένοι ως ζευγάρι και ελπίζουμε ότι τώρα που έχουμε μετακομίσει και έχουμε κάνει ένα νέο ξεκίνημα, οι άνθρωποι θα μας επιτρέψουν να είμαστε ευτυχείς στη σχέση μας. Ο Αντι είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου και η διαφορά ηλικίας δεν το αλλάζει αυτό”.

 

“Ερωτεύθηκα αμέσως τον Αντι. Ηταν τόσο κευγενικός κύριος! Ηταν φίλος της μαμάς μου, αλλά είχε διπλάσια ηλικία από τη δική μου, και είναι αλήθεια ότι ανησυχούσα για το τι πιστεύουν οι άνθρωποι. Αλλά δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν”.

Τον Ιανουάριο του 2017, το ζευγάρι μετακόμισε στο Lancashire για μια νέα αρχή και η Beth ισχυρίζεται ότι οι γείτονές τους είναι πιο ανοιχτοί.

 

Ωστόσο, η ίδια δείχνει να ανησυχεί:

“Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε τις αντιδράσεις των γειτόνων μας, διότι το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο κυρίως στα παιδιά μας. δεν θέλουμε και εδώ να ακούσουν οποπιαδήποτε δυσμενή σχόλια για τον πατέρα τους. Κανένας δεν εχει το δικαίωμα να προσβάλλει τον Αντι. Η οικογένειά μας πάντως είναι πολύ δυνατή”…

Πάντως, οι χρήστες στο Twitter καταδικάζουν το ντοκιμαντέρ και τη σχέση αυτή, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παιδεραστή, που δεν τον αθωώνει το γεγονός ότι την παντρεύτηκε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=aZFhwbqxgbM

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα