ΔήμοιΔήμος Δάφνης-Υμηττού

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, τουρνουά ποδοσφαίρου παμπαίδων στο γήπεδο Υμηττού.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Θεάτρου Βράχων Μελίνα Μερκούρη, την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρες 17:00-21:00, με συνδιοργανωτές τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού, τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης-Υμηττού και το ΑΣ Ολυμπιάδας Υμηττού.

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πραγματοποιεί πλήθος δράσεων αφιερωμένων στη μάστιγα των Ναρκωτικών, όπως συναυλίες νεανικών συγκροτημάτων, ημερίδες κλπ, προκειμένου να αφυπνίσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τους νέους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος.

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Μιχαήλ Σταυριανουδάκης, ο πρόεδρος του ΟΚΠΔΥ, Νικόλαος Ντίνος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΔΥ, Φίλιππος Φόρτωμας και ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού, Γεώργιος Κουρτέλης, θα απονείμουν κύπελλα και αναμνηστικά στους συμμετέχοντες.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι