ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Είναι 40 ετών και καταγγέλλει ότι ο πατέρας του τον βιάζει έως σήμερα επί 20 χρόνια!

Σαραντάχρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 68χρονος πατέρας του, τον βίαζε από την ηλικία των 20 ετών.

Μάλιστα, τελευταία φορά που έζησε τη φρίκη ήταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν τον επισκέφθηκε στην οικία του και ο ηλικιωμένος, όρμησε πάνω του και με τη χρήση σωματικής βίας, τον καθήλωσε στο πάτωμα και τον βίασε.

Η τελευταία φρικτή επίθεση που στάθηκε αφορμή για να ξεσκεπαστεί η αδιανόητη υπόθεση που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, σημειώθηκε στις 11 το πρωί της 25ης Ιανουαρίου.

Ο άνδρας, από την περιοχή του Χολαργού, επισκέφθηκε τον γηραιό πατέρα του στην οικία του στα δυτικά προάστια όπως ανέφερε στην Αστυνομία, εθιμοτυπικά. Μετά την πάροδο περίπου μιας ώρας και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ο πατέρας του πετάχτηκε πάνω, του όρμησε και ασκώντας του σωματική βία και απειλές, τον ακινητοποίησε και πραγματοποίησε σε βάρος του παρά φύσιν γενετήσιες πράξεις.

Ο 40χρονος σε κατάσταση σοκ έφυγε, επέστρεψε στο σπίτι του και στις 27 του μηνός, αποφάσισε να περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργού και να καταγγείλει τον ίδιο του τον πατέρα ως τον βιαστή του. Το θύμα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα φρικτά υποστηρίζει ότι υπέστη αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του τον βίαζε από τα 20 του χρόνια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα